Home NewsWe are hiring: An administrative assistant to join WRI
February 24, 2022

We are hiring: An administrative assistant to join WRI

Since the administrative assistant needs to be fluent in both Finnish and English, the job post below is only in Finnish.

Etsimme hallinnon assistenttia Wihurin tutkimuslaitokseen vahvistamaan työyhteisöämme ja tukemaan työtämme sydän- ja verisuonitautien tutkimuksen parissa.

Wihurin tutkimuslaitos on Jenny ja Antti Wihurin rahaston perustama ja ylläpitämä yksityinen tutkimuslaitos, joka sijaitsee Biomedicum Helsingin tiloissa Meilahdessa.

Wihurin tutkimuslaitos on keskittynyt sydän- ja verisuonitautien perustutkimukseen. Sen tutkimusyhteistyö on maailmanlaajuista, ja tutkimusryhmät julkaisevat vuosittain useita tieteellisiä artikkeleita korkean kansainvälisen tason julkaisusarjoissa. Lisäksi tutkimuslaitos tarjoaa tohtorikoulutettaville mahdollisuuden osallistua tutkimukseen ja kokoaa yhteen kansainvälistä tutkijayhteisöä järjestämällä muun muassa vuosittaisen symposiumin. Tutkimuslaitoksessa työskentelee noin 25 hengen kansainvälinen ryhmä lääkäreitä, molekyylibiologeja, biokemistejä ja laboratorioteknikkoja.

Haemme nyt joukkoomme hallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Assistentin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. henkilöstö-, talous- ja yleishallinnolliset tehtävät, matka- ja kokousjärjestelyt sekä yleiset toimistotehtävät.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnosta, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kykyä tarttua yllättäviinkin tehtäviin sekä vastuullisuutta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. MS Office -ohjelmien hallintaa. Tutkimusympäristössä toimiminen ja Helsingin yliopiston hallintorakenteen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme asiantuntevan ja monipuolisen työpaikan, jossa voit osallistua työtapojen kehittämiseen ja uudistamiseen. Palkkaus ja sen kehittyminen sovitaan pätevyyden mukaan.

Hakeaksesi tehtävään lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen info@wri.fi, kuitenkin viimeistään 31.3.2022. Toivomme Sinun aloittavan 1.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Nykyinen assistentti voi auttaa tehtävän haltuunotossa eläköitymiseensä 1.7.2022 asti.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa hallinnon assistentti Laura Fellman sähköpostitse laura.fellman@wri.fi ja maanantaisin klo 10–12 puhelimitse (040 532 6030) hakuajan päättymiseen asti.